Wat is PowerSlim?

Logo JPG PowerSlim 2014 (1)

PowerSlim is een door diëtisten ontwikkeld afslankprogramma dat je volgt onder persoonlijke begeleiding van een PowerSlim voedingscoach.

Het programma heeft 3 fasen met 6 eetmomenten per dag. In deze fasen bereik je je streefgewicht en leer je van je PowerSlim voedingscoach hoe je tot een evenwichtig voedingspatroon komt om ook op gewicht te blijven.

De speciale samenstelling van de koolhydraatarme en eiwitrijke PowerSlim producten zorgt ervoor dat het lichaam vet gaat verbranden en dat de spiermassa beschermd wordt. Behoud van de spiermassa zorgt voor een mooier silhouet maar houdt ook je stofwisseling op peil!

PS04013_Mediterraan-broodje (1)

Heb je interesse of wilt u meer informatie? Bel dan nu naar 0227-544662 of mail nu naar info@dianatromp.nl

 

 

 

 

Powerslim StarterspakketHoe werkt PowerSlim?

PowerSlim betekent niet minder eten, maar ànders eten. Je hebt keuze uit meer dan 120 verschillende producten, variërend van muesli, stracciatella yoghurt, broodjes en repen tot pasta, heerlijke smoothies, desserts en zelfs ijs.

PowerSlim streeft naar producten met natuurlijke ingrediënten. Zo worden de huidige zoetstoffen bijvoorbeeld vervangen door o.a. Stevia. Ook bevatten de nieuwe PREMIUM PowerSlim producten minimaal 20g eiwit per portie. Dit zorgt voor een betere kwaliteit en nog betere resultaten. Verder worden extra vezels toegevoegd voor een goede darmwerking, extra Kalium voor een goede bloeddruk en een goede energiehuishouding in de spieren en ten slotte Chroom dat een bijdrage kan leveren aan een stabielere bloedsuikerspiegel.

Bij de lunch en de avondmaaltijd voeg je een portie groente of rauwkost toe, en eventueel vlees of vis. De producten bevatten alle bouwstoffen die je lichaam nodig heeft, maar zeer weinig brandstoffen. Dit betekent dat het lichaam de vetreserves moet gaan verbranden om aan de benodigde energie te komen.

Je begint met een starterspakket met daarin 45 producten in verschillende smaken. Je kunt zo kennis maken met de producten en uittesten welke producten jij het lekkerst vindt. In het starterspakket zit ook een brochure met uitleg en het PowerSlim kookboek met 14 handige voorbeeld weekmenu’s en meer dan 80 lekkere recepten.

PS05015_Lijnzaadbrood (1)Na het starterspakket kun je zelf wekelijks je menu samenstellen met de producten die jij lekker vindt. In tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij PowerSlim juist eten om af te vallen.

Ongeveer 6 keer per dag en om de 2,5 uur. Verbaasd? Probeer het maar en je zult het zien, duizenden mensen gingen je voor. Afslanken in drie fasen De diëtisten van PowerSlim hebben een behandelplan opgesteld dat bestaat uit 3 fasen. Het behandelplan is gericht op: afvallen en bereiken van je streefgewicht stabiliseren en leren behouden van het bereikte streefgewicht.

Fase 1: afvallen In de eerste fase neem je 5 tot 7 producten van PowerSlim per dag. Verder heb je de keuze uit mager vlees, vis, eieren en vele soorten groenten en smaakmakers. In deze fase bereik je het grootste gedeelte van je gewichtsverlies.

Fase 2: bereik je streefgewicht In de overgangsfase bereik je je streefgewicht. Er worden geleidelijk meer soorten voedingsmiddelen aan het menu toegevoegd. Brood, fruit, kaas, noten en graanproducten komen stapsgewijs weer terug op het menu. Je PowerSlim voedingscoach leert je wat de goede keuzes en hoeveelheden zijn.

Fase 3: voorkomen jojo effect Nu je eenmaal je streefgewicht hebt bereikt laat de voedingscoach je nog niet los. Op gewicht blijven is immers de grootste uitdaging van afvallen. Daarom leer je in de stabilisatiefase gezond te eten om je gewicht te stabiliseren en te leren behouden. Je neemt alleen nog de tussendoortjes van PowerSlim. Bij een groot gewichtsverlies blijf je voor minimaal een jaar onder begeleiding van je PowerSlim voedingscoach. Zo helpen we je terugvallen te voorkomen.

Gewichtsbehoud

PS03029_Smoothie-aarbei-framboos (1)

Je gewicht is gestabiliseerd, je hebt je valkuilen leren kennen en overwinnen en je weet nu precies welke producten en hoeveelheden je het beste kunt eten om je gewicht levenslang vast te kunnen houden. We horen ook graag jouw persoonlijke ervaring! Begeleiding Begeleiding is een heel belangrijk onderdeel van het PowerSlim afslankprogramma. Voordat je kunt beginnen, heb je eerst een vrijblijvend intakegesprek met de PowerSlim voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan, en je startgewicht, BMI, vetpercentage en streefgewicht geeft de PowerSlim voedingscoach je een advies. Na de uitleg van het afslankprogramma kun je van start. Daarna kom je wekelijks op consult bij je PowerSlim voedingscoach voor de begeleiding. Tijdens dit consult word je gewogen en worden je vetpercentage en spiermassa gemeten. De coach begeleidt en motiveert je bij het afvallen, adviseert je over productkeuzes en is je stok achter de deur! PowerSlim voedingscoaches hebben altijd de basisopleiding tot Power Slim voedingscoach gevolgd en zijn vanaf dat moment 1 jaar lang gecertificeerd om jou op een professionele manier te begeleiden naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Door het volgen van regelmatige vervolgopleidingen blijft de PowerSlim coach altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wordt de certificering telkens met 1 jaar verlengd.

Wetenschappelijk

PS04050_Sojarijst (1)Eiwitten spelen een belangrijke rol bij gewichtsverlies met behoud van spiermassa. Recente wetenschappelijke studies tonen aan dat een verhoogde eiwitinname, met daarnaast een drastische verlaging van de koolhydraat- en vet inname het meest efficiënt is. Zelfs ruim tweemaal effectiever als het gaat om verlies van lichaamsvet bij behoud van vetvrije massa. Afslanken met het eiwitdieet zorgt er niet alleen voor dat je meer vet verliest, maar het is ook makkelijker vol te houden. Voor het beste gewichtsverlies is een dagelijkse eiwitinname van 1,2-1,5 gram per kilogram lichaamsgewicht gewenst. Lichaamsbeweging is de derde belangrijke pijler in het PowerSlim programma. We weten allemaal dat we pas echt blijvend resultaat verkrijgen als we onze levensstijl ook blijvend aanpassen. Naast goede voeding en begeleiding is het een onmisbaar onderdeel om je lichaam gezond en slank te houden. Als je minimaal 30 minuten per dag aan beweging doet, met matige intensiteit, dan voldoe je aan de Nederlandse Norm voor Gezond Bewegen. Matige intensiteit betekent activiteiten waarvan je hart wel sneller van gaat kloppen, maar je niet buiten adem raakt, bijvoorbeeld wandelen of fietsen. Dit is voldoende om je lichaam gezond te houden en aan te raden als je last hebt van ernstig overgewicht. Als je echter al een flink eind op weg bent en de gezonde smaak te pakken hebt, probeer daarnaast dan circa 2 keer per week aan conditietraining te doen. Met conditietraining bedoelen we activiteiten waarvan je hart wel sneller gaat kloppen en waarvan je gaat zweten en buiten adem raakt. Je voldoet dan tevens aan de fitnorm en zult merken dat je je veel fitter voelt. Om echt gezond bezig te zijn, raden we aan om twee keer per week 8 tot 10 krachtoefeningen te doen met gewichtjes of weerstand. Kleine moeite, maar groots resultaat. Je bouwt hier namelijk spiermassa mee op. Dit verhoogt je energieverbruik in rust (je stofwisseling) en zorgt ervoor dat je gemakkelijker op gewicht blijft. Je levensstijl blijvend veranderen klinkt misschien als een hele opgaaf, maar met de handige tips en tools die Power Slim je aanreikt is het prima in te bouwen in je dagelijkse leven. Je hebt nu al veel meer voedingskennis opgedaan. Dit programma stelt je in staat om in zeer korte tijd, op ieder gewenst moment van de dag oefeningen te doen om gezond, slank en fit te blijven.

Gewichtsbehoud

Het verkrijgen van resultaat werkt ontzettend motiverend. Door de verhoogde eiwitinname wordt de spiermassa beschermd. Je spiermassa zorgt ervoor dat je stofwisseling op peil blijft. De speciale samenstelling van de PowerSlim producten ondersteunt en bevordert de stofwisseling. Door de professionele en persoonlijke begeleiding van de PowerSlim voedingscoach leer je wat een gezond voedingspatroon is en wat je beter wel en niet kunt eten. Ook na het behalen van je streefgewicht blijf je onder begeleiding van de PowerSlim voedingscoach.

Interesse? Bel dan nu naar 0227-544662 of mail nu naar info@dianatromp.nl