Group 18

Power Slim

Hoe werkt PowerSlim?

PowerSlim betekent niet minder eten, maar ànders eten. Je hebt keuze uit meer dan 120 verschillende producten, variërend van muesli, stracciatella yoghurt, broodjes en repen tot pasta, heerlijke smoothies, desserts en zelfs ijs.

Begeleiding is een heel belangrijk onderdeel van het PowerSlim afslankprogramma. Voordat je kunt beginnen heb je eerst een vrijblijvend intakegesprek met de PowerSlim voedingscoach. Tijdens dit gesprek worden je wensen, doelstellingen en gezondheidstoestand besproken. Op basis hiervan, je startgewicht, BMI, vetpercentage en streefgewicht geeft de PowerSlim voedingscoach je een advies. Na de uitleg van het afslankprogramma kun je van start. Daarna kom je wekelijks op consult bij je PowerSlim voedingscoach voor de begeleiding. Tijdens dit consult word je gewogen en worden je vetpercentage en spiermassa gemeten. De coach begeleidt en motiveert je bij het afvallen, adviseert je over productkeuzes en is je stok achter de deur! PowerSlim voedingscoaches hebben altijd de basisopleiding tot Power Slim voedingscoach gevolgd en zijn vanaf dat moment 1 jaar lang gecertificeerd om jou op een professionele manier te begeleiden naar een gezond en evenwichtig voedingspatroon. Door het volgen van regelmatige vervolgopleidingen blijft de PowerSlim coach altijd op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en wordt de certificering telkens met 1 jaar verlengd.

PowerSlim streeft naar producten met natuurlijke ingrediënten. Zo worden de huidige zoetstoffen bijvoorbeeld vervangen door o.a. Stevia. Ook bevatten de nieuwe PREMIUM PowerSlim producten minimaal 20g eiwit per portie. Dit zorgt voor een betere kwaliteit en nog betere resultaten. Verder worden extra vezels toegevoegd voor een goede darmwerking, extra Kalium voor een goede bloeddruk en een goede energiehuishouding in de spieren en ten slotte Chroom dat een bijdrage kan leveren aan een stabielere bloedsuikerspiegel.

Bij de lunch en de avondmaaltijd voeg je een portie groente of rauwkost toe en eventueel vlees of vis. De producten bevatten alle bouwstoffen die je lichaam nodig heeft, maar zeer weinig brandstoffen. Dit betekent dat het lichaam de vetreserves moet gaan verbranden om aan de benodigde energie te komen.

Je begint met een starterspakket met daarin 45 producten in verschillende smaken. Je kunt zo kennis maken met de producten en uittesten welke producten jij het lekkerst vindt. In het starterspakket zit ook een brochure met uitleg en het PowerSlim kookboek met 14 handige voorbeeld weekmenu’s en meer dan 80 lekkere recepten.

PS05015_Lijnzaadbrood (1)Na het starterspakket kun je zelf wekelijks je menu samenstellen met de producten die jij lekker vindt. In tegenstelling tot crashdiëten, moet je bij PowerSlim juist eten om af te vallen.

Ongeveer 6 keer per dag en om de 2,5 uur. Verbaasd? Probeer het maar en je zult het zien, duizenden mensen gingen je voor.

Afslanken in drie fasen: De diëtisten van PowerSlim hebben een behandelplan opgesteld dat bestaat uit 3 fasen. Het behandelplan is gericht op: afvallen en bereiken van je streefgewicht, stabiliseren en leren behouden van het bereikte streefgewicht.

Fase 1 / afvallen: In de eerste fase neem je 5 tot 7 producten van PowerSlim per dag. Verder heb je de keuze uit mager vlees, vis, eieren en vele soorten groenten en smaakmakers. In deze fase bereik je het grootste gedeelte van je gewichtsverlies.

In Fase 1 neemt u minimaal 3 dozen af  anders €25 per consult.

Fase 2 / bereik je streefgewicht: In de overgangsfase bereik je je streefgewicht. Er worden geleidelijk meer soorten voedingsmiddelen aan het menu toegevoegd. Brood, fruit, kaas, noten en graanproducten komen stapsgewijs weer terug op het menu. Diana je PowerSlim voedingscoach leert je wat de goede keuzes en hoeveelheden zijn.

In Fase 2 neemt u minimaal 2 dozen af  anders €25 per consult.

Fase 3 / voorkomen jojo effect: Nu je eenmaal je streefgewicht hebt bereikt laat de voedingscoach je nog niet los. Op gewicht blijven is immers de grootste uitdaging van afvallen. Daarom leer je in de stabilisatiefase gezond te eten om je gewicht te stabiliseren en te leren behouden. Je neemt alleen nog de tussendoortjes van PowerSlim. Bij een groot gewichtsverlies blijf je voor minimaal een jaar onder begeleiding van Diana je PowerSlim voedingscoach. Zo help ik je terugvallen te voorkomen.

  Gewichtsbehoud

Je gewicht is gestabiliseerd, je hebt je valkuilen leren kennen en overwinnen en je weet nu precies welke producten en hoeveelheden je het beste kunt eten om je gewicht levenslang vast te kunnen houden. Ik hoor ook graag je persoonlijke ervaring!