Group 18

Schoonheidsspecialiste

Helaas heb ik een klantenstop!

Het concept van Schoonheidsspecialiste Diana Tromp voor succes is gebaseerd op totale tevredenheid van mijn gasten.

Daarom draag ik zorg voor een behandeling die helemaal is afgestemd op uw persoonlijke wensen. Uiteraard staat daarbij persoonlijke aandacht voorop. Ik wil graag dat u zich in mijn  salon thuis voelt. Het is belangrijk voor mij uw vertrouwen te winnen met als doel dat uw verwachtingen overtroffen zullen worden en dat u onvoorwaardelijk tevreden naar huis gaat.

Schoonheidsspecialist Diana Tromp te Medemblik heeft een Stivas vakdiploma en geeft u als cliënt de garantie dat u met een professioneel bedrijf te maken heeft. Een salon die met betrekking tot kwaliteit en hygiëne werkt volgens de richtlijnen van deze organisatie.

Heeft u huidproblemen en zoekt u een oplossing?

Iedereen kent wel de huidproblemen die zich tijdens de puberteit voordoen. Huidproblemen, mee-eters en puistjes zijn echter niet alleen een puberteitsverschijnsel. Ook op latere leeftijd kan men er soms last van krijgen.

Veel onderzoek heeft uitgewezen dat een uitwendige behandeling alleen in het bijzonder bij ernstige huid onzuiverheden en puistjes. Maar voor kort tijd een verbetering laat zien. Hayoun heeft de succesvolle 7-componenten methode tegen huid onzuiverheden ontwikkeld die effectief van twee kanten werkt; van binnen en van buiten.

Uiteraard stel ik graag een salonbehandeling voor u samen,uit deze en de vele andere producten die Hayoun u te bieden heeft. Ook voor een goed advies voor thuisgebruik van Hayoun producten sta ik u graag te woord.