Group 18

Afslanken zonder sporten

Hét afslanksysteem

BodySculpting is hét afslanksysteem met verschillende programma’s voor algeheel afslanken, behandelen van cellulitis, vetophopingen, huidversteviging, lymfedrainage en meer.

Stel een individueel programma samen

Voor iedere cliënt kan individueel een programma samengesteld worden om tot het gewenste resultaat te komen. In plaats van uren naar de sportschool doet de apparatuur het werk voor uw cliënten, 800 sit ups en 1200 dijbeen spier oefeningen om sneller en effectiever af te slanken en de huid te verbeteren.

De geavanceerde apparatuur werkt met verschillende (vrij instelbare) golven om elke vezel van de spieren te activeren en de snelle suikers in het lichaam maar ook het opgeslagen vet te verbranden.

Behandelingen van 4 fases

Iedere behandeling bestaat uit 4 fases, in de eerste drie fasen van de behandeling worden de genoemde vezels geactiveerd. De laatste fase van de behandeling bestaat uit lymfe drainage om het lichaam te ondersteunen bij het afvoeren van de afvalstoffen. We adviseren 1 à 2 behandelingen per week in een kuurverband van 10 behandelingen. Elke behandeling werkt 48 uur na!

Combineer voor sneller resultaat

De behandelingen kunnen gecombineerd worden met de Best Wraps, diverse diëten of Detox kuren en zijn de meest gevraagde behandelingen na een cavitatie of cryo behandeling om meer en sneller resultaat te behalen.